Jawel, op de valreep dit jaar nog één avond vol strijdende woordkunstenaars! Raap de papiertjes bij elkaar, zet die laatste woorden op papier, en race mee in een plek voor het NK Poetry Slam 2020.

Deze keer, om in de kerstsferen te komen, in een heel intieme setting: onder de kroonluchter in Zalen Schaaf! Dit belooft een heerlijk relaxte avond te worden om even je zorgen te vergeten en (als je gewoon komt kijken) geamuseerd en geïnspireerd te worden door de woordkunstenaars van us stadsje.

Voor de woordkunstenaars:
Klaar om je zinnige zinnen en wijze woorden in de strijd te gooien? Geef je dan snel op via een PB op onze Facebookpagina en je krijgt zo spoedig mogelijk de info toegestuurd. En als je denkt: “Jow, die moet echt hieraan meedoen”, sla aan het taggen!

Voor het publiek:
Support je maat, BFF, zus of schoonmoeder als ze op het podium gaat staan. De winnaar wordt bepaald door het publiek, dus je bent van belang! Dit geldt natuurlijk ook als er voor jou geen bekenden op het podium staan, jij bepaalt wie de winnaar is van beste slammer van 058 in deze wintereditie!

Planning:
De avond begint vroeg. Om 19:30 is de inloop en om 20:00 uur beginnen we met de SLAM van 058. En, behalve woordkunst kun je ook heerlijke liedjes van Mees van Rijswijk meekrijgen! Dit past echt perfect bij de woordkunstenaars, we zijn er helemaal blij mee!

De entree is gratis.
We gaan nog wel even met de pet langs zodat we Poetryslam 058 hoog kunnen houden.