Op 30 en 31 januari, en 1 februari staat de stad in de fik! Niet letterlijk natuurlijk, maar de vuurmeesters van Cie Carabosse komen onze stad verwarmen en verfraaien met prachtige vuurinstallaties. Er wordt een hele route door de stad gemaakt waar je langs kan lopen.

Supertrots zijn we dat we deze drie dagen vijftien plekken mogen vullen met woordkunstenaars. Zij verrassen de mensen met poëzie, Spoken word en Rap, langs de route. Intiem, onversterkt, en onverwacht zullen ze je tijdens het opwarmen bij het vuur hun verhalen vertellen.

Op deze drie dagen kun je de volgende artiesten zien:

 • Marrit Jellema
 • Marijke Huisman
 • Ilse Vos
 • Patrick Hassenpflug (E.T)
 • Jan Willem Poelma (Poelier)
 • Arjan Hut
 • Mees van Rijswijk
 • Cor Giesing (CeeMajor)
 • Sannemaj Betten
 • Kuo Weh Ho (KÚO)
 • Henk Dillerop

Meer info vind je in ons Facebookevent en lees je hier in de krant