GELDZAKEN

ALLES VOOR JOU ALS ARTIEST EN ONDERNEMER

Behalve je talent, komt er nog een heleboel bij kijken als je als woordkunstenaar werkzaam bent. Offertes, facturen, opdrachtbevestigingen, begrotingen, projectplannen: het hoort er allemaal bij, maar niemand legt het je even uit. Daarom hebben we hier een verzameling gemaakt van voorbeelden in al deze zaken. Bovendien hebben we ook meteen even de interessante actuele regelingen voor jou als maker neergezet. Zo kan je meteen aan de slag!

VOORBEELDEN

Voor jou als ondernemer

INTERESSANTE REGELINGEN

Droom je van een vette show? Wil je je werk op lege ramen hangen, posters door de stad verspreiden met jouw teksten, een vette video maken of zelfs een docu met woordkunst, met een andere kunstvorm samenwerken, of wil je je woordkunst inzetten voor een sociaal aspect? Of heb je nog hele andere vette ideƫen, maar rest de grote vraag: how to pay here for?

Dan hebben wij hier een aantal interessante regionale subsidieregelingen voor je op een rijtje gezet.

Tijdelijke regeling makers

Om je als maker te ontwikkelen en het cultureel aanbod in Leeuwarden te verdiepen of verbreden tijdens Covid-19

Talentontwikkeling

Coaching, nieuwe disciplines of samenwerkingen, of jouw talent op een andere manier verder ontwikkelen met behulp van financiering van de Gemeente Leeuwarden.

Kleine producties regeling

Een show of een productie met een openbaar karakter dat voor publiek beschikbaar is om te bezoeken of te bekijken.

Popfabryk

Regelmatig zijn er Urban regelingen bij de Popfabryk, bekijk de actuele regelingen hier!

Upnorth

Up North is een interdisciplinair laboratorium waarin jonge noordelijke cultuurmakers in de hiphop- en popcultuur kunnen experimenteren en hun talenten kunnen ontwikkelen.

Leeuwarden UNESCO City Of Literature

CoL ondersteunt en faciliteert op literair aspect. Wil je bijvoorbeeld een bundel laten drukken of de wereld in met een meertalig product? Klop eens bij hen aan!

Landelijke fondsaanvragen doen?

Bel Koen!

Koen is namelijk matchmaker cultuur voor de landelijke fondsen Fonds Podiumkunsten, Fonds Cultuurparticipatie en VSBfonds, en hij kan je koppelen aan de juiste mensen en de juiste fondsen en regelingen!

We kunnen natuurlijk niet zomaar zijn nummer geven maar: vraag ons naar z'n contactgegevens!

HULP & ONDERSTEUNING

Voor subsidies en regelingen

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media