FLARDEN VAN VERHALEN

Wat zijn de verhalen die telkens terugkomen bij mensen met een lichte vorm van dementie? Naar welke situaties grijpen zij terug, welke stukken uit hun leven herleven ze vaak? Samen met Welcome to The Village en Patyna gaat Dichter bij Leeuwarden op zoek naar deze verhalen bij bewoners van Aylva State. Tijdens een tentoonstelling waarin de verhalen worden uitgedrukt in woordkunst en fotografie word je meegenomen in de flarden van verhalen van deze mensen. Binnenkort laten we je hier meer over weten!

Partners van deze productie

Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 23 23 45 67

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community