suriname

Van 25 oktober tot 6 november zal Liselot naar Suriname gaan. Samen met nog een heel aantal andere mensen uit het culturele veld gaat zij zich verder verdiepen in de gedeelde geschiedenis van Nederland en Suriname. Niet alleen gaat Liselot namens Dichter bij Leeuwarden hier werken aan ons (internationale) netwerk, ook heeft zij al contact met enkele organisaties op gebied van woordkunst in Paramaribo. 

We willen graag onderzoeken of het mogelijk is om met organisaties die vergelijkbaar zijn met Dichter bij Leeuwarden, mooie langdurige samenwerkingen op te zetten. Dit kan dan op termijn wellicht resulteren in uitwisselingen, samenwerkingen en projecten!
Wanneer Liselot terug is zal ze natuurlijk uitgebreid verslag doen.

Gerelateerde producties

Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 23 23 45 67

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community