WoW | HET GEHEIME PODIUM

Deze WoW-sessie staat in het teken van nieuw werk uitproberen in een veilige omgeving met mede-woordkunstenaars. Het wordt tijd om je nieuwe materiaal uit te proberen, en waar kan dat beter dan in een geheim klein podium die we speciaal voor deze avond in elkaar zetten? Een intiem podium, dat je alleen vindt achter een schilderij. Weet jij al waar het is?
 
De WoW-sessie is nog steeds helemaal gratis en voor iedereen die met schrijven en woordkunst bezig is! Ben je nog nooit geweest, maar ben je nieuwsgierig? Kom langs, iedereen is welkom! Omdat het podium niet supergroot is, moet je je deze keer wel even opgeven door te mailen naar info@dichterbijleeuwarden.nl met in het onderwerp: geef geheim podium. Laat ons meteen even weten of je ook wat wilt uitproberen!

5 APRIL | ZALEN SCHAAF | 19:30 UUR

Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 23 23 45 67

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community