Explore the North: Stadskas Take-over (2019)

Vijf woordkunstenaars + een improvisatieband is gegarandeerd iets wat je nooit weer zult zien. Vrij letterlijk ook, want Momentum (de improvisatieband van deze avond) speelt nooit twee keer hetzelfde. Ze laten zich meevoeren op de woorden en zinnen van vijf woordkunstenaars, en daar had jij, on the spot, getuige van kunnen zijn. 

 

De woordkunstenaars die deze uitdaging aan zijn gegaan zijn Cor Giesing, Christa Niklewicz, Jan Willem Poelma, Ilse Vos en Marrit Jellema. We waren ook erg verrast door de spontane jam op het einde tijdens het open mic gedeelte!

Gerelateerde producties

Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 23 23 45 67

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community