Schatzoekers

Tresoar bezit goud. Schatten, verborgen in papier, in boeken, in beelden. Hier staat waar we vandaan komen en hoe we daar zijn gekomen. Hier staat wie en wat ons beeld op vandaag gevormd heeft. Dit is waar de toekomst vroeger is gestart. Hoe krijgen we deze schatten bij meer mensen? Hoe zorgen we dat deze schatten, ook in het heden, een vaste plek in onze gedachten krijgen?

 

Met deze vraag zijn videoplatform New Noardic Wave, Dichter Bij Leeuwarden en Tresoar in de zomer van 2019 gaan brainstormen. Want wat nou als we een woordkunstenaar over een bestaande expositie een stuk spoken word laten vertellen, en daar door een videomaker een passende video bij laten maken?

 

Het resultaat is een doorlopende samenwerking met verschillende video’s met spoken word passend bij de exposities of collectie van Tresoar.

Gerelateerde producties

Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 23 23 45 67

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community