Wat het licht nooit heeft gezien (2019)

Het is tijd voor duisternis, 26 oktober, tijdens de Nacht van de Nacht. Laat je meenemen in een tour langs verborgen, duistere plekken vol nooit eerder vertelde verhalen. Ga daar waar je anders nooit komt, en hoor de duistere verhalen die je worden vertelt door onze lokale Spoken Word talenten. We hebben vijf fascinerende locaties voor je uitgezocht, waar jij zeker weten nooit bent geweest. Jij gaat met een gids langs deze duistere plekken, waar je elke keer opgewacht wordt door een Spoken Word-artiest die jou het verborgen verhaal achter deze locatie op geheel eigen wijze vertelt.

De locaties verklappen we natuurlijk niet, het blijven verborgen schatten. De artiesten die het je gaan vertellen zijn:

Harmen Schilt

Marijke Huisman

Bram Bolten

Marrit Jellema

Jan-Willem Poelma


Wat Het Licht Nooit Heeft Gezien is een samenwerking tussen Leeuwarder Courant, Suksawat, Historisch Centrum Leeuwarden en Dichtersplatform Dichter Bij Leeuwarden en is ontstaan met het idee dat een spokentocht met spoken word artiesten te mooi was om te laten liggen. De opbrengsten van de tickets gaan naar de performances van de dichters.

Partners van deze productie

Gerelateerde producties

Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 23 23 45 67

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community