STADSKAS | EXPLORE THE NORTH : ONGEVRAAGD

Jawel, we maken de rare maar verrassende goeie combinatie van AI met woordkunst! Want waar Bram, Marijke en Rachèl de wetenschap bevragen in hun teksten (met vragen als waarom katten niet kunnen vliegen bijvoorbeeld), maakt ondertussen Robert Leach daar door AI-gegenereerde afbeeldingen bij. Met een speciaal programma laat hij deze werelden van bijvoorbeeld vliegende katten ontstaan door elke keer weer een nieuw steekwoord in te voegen.
 
En dat is behoorlijk vet wel, die door AI gegenereerde afbeeldingen. Als je zoiets nog nooit hebt gezien, dan moet je zeker even op Instagram zoeken naar bijvoorbeeld #midjourney : dan ontdek je bizarre droomwerelden.

Selectie afbeeldingen robert

Gerelateerde producties

Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 23 23 45 67

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community