Visit Wadden - Hemelbestormers (2020)

Samen met New Noardic Wave, het platform voor jonge filmmakers in Noord Nederland, en Dichter bij Leeuwarden, brengt Visit Wadden dit jaar tien dichters en evenzoveel markante personen uit het gebied bij elkaar: ‘hemelbestormers’ die de wereld van nu en morgen een beetje mooier maken met wat ze doen. 

 

Deze ontmoetingen, en de wisselwerking die ontstaat met de voor hen bijzondere locatie in het Waddengebied, worden vastgelegd door filmmakers en vormen de basis voor een serie gedichten en videoregistraties: mooie, aansprekende content met een duurzame boodschap.

Gerelateerde producties

Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 23 23 45 67

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community