Patrick Hassenpflug

Hassenpflug is een artiest, ondernemer en woord kunstenaar die zijn belevingen vertaald naar tekst. Gebeurtenissen, gedachten, emoties en ontwikkelingen voortkomend uit barre omstandigheden, verlies en grote uitdagingen zijn een centraal thema van zijn uitlatingen. Zo ontstaat een beeld van duisternis dat beweegt naar het licht. Zoals hij het zelf benoemd is het de ‘Kleine energie in het grote geheel’, die het verschil maakt.

 

Hassenpflug is te vinden op Spotify, YouTube en Instagram. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende muziek projecten en video’s uitgebracht. Ook heeft hij reeds een lange lijst van workshops achter zich met allerlei doelgroepen. Deze richten zich voornamelijk op rap en spoken word. Vanuit zijn persoonlijke verhaal, probeert hij een ieder te laten zien hoe belangrijk creativiteit is. Dit gaat van middelbare scholen tot gesloten instellingen. Hierin poogt hij ten alle tijde kwaliteit te leveren in samenspraak met opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen.

6206EBDF-E7DE-4648-BB2E-E34D82AAC024 - Patrick Hassenpflug

Mijn projecten

Uit in Huis 2022

Uit in Huis ‘22 – In samenwerking met Studio Zeepsop heeft Hassenpflug de aftrap van het culturele seizoen in Leeuwarden samen met CEEMAJOR mogen verzorgen. Hiervoor is tevens een video opgenomen en heeft een live performance plaatsgevonden op het Wilhelminaplein te Leeuwarden.

Fier Fryslân

In samenwerking met Dichterbij Leeuwarden heeft Hassenpflug een reeks bijzondere workshops mogen verzorgen met een jongens- en meidengroep van Fier Fryslan. Met als thema ‘My Story’ werden persoonlijke verhalen gedeeld via gedichten en raps.

33C1DD88-9154-468E-A27B-8CDF559B50B9 - Patrick Hassenpflug

Cie Carabosse

In samenwerking met Dichterbij Leeuwarden mocht Hassenpflug zijn speciaal hiervoor geselecteerde teksten voordragen, terwijl de stad in vuur en vlam stond. Op verschillende plekken nam hij plaats om in de koude avond, harten te verwarmen.

Blijf op de hoogte van al het DBL nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en wordt maandelijks op de hoogte gebracht van alle producties en innovaties op het gebied van het gesproken woord.
Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 52 54 56 07

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community