EMILY WIELAND

Emily Schrijft over herstel en hoe moeilijk dit soms is. Zet graag mensen aan het denken met haar perspectief en kijk op het leven. Eerlijk, open en oprecht. Geen poespas en moeilijk taalgebruik. Mede oprichter van Pauper Poëzie. Waar ze met veel passie poëzie op een laagdrempelige manier aan de man brengt. Ook in opdracht te boeken en staat open voor veel nieuwe creatieve samenwerkingen!

emily

Mijn projecten

Optreden 1m2 podium te Breda

Een gevarieerd en experimenteel programma vol poëzie, muziek en art-performance. Marijke Hooghwinkel, organisator van 1m2 Podium, brengt opnieuw uiteenlopende dichters en performers in een nieuw en verrassend geheel op het podium. Ik was hier een van de dichters 

Poetry Circle Leeuwarden

Poetry Circle Nowhere biedt beginnende spoken word-artiesten en woordkunstenaars een talentontwikkelingstraject in 7 verschillende steden. Tijdens dit traject scherpen de deelnemers hun schrijfvaardigheden aan en krijgen ze de kans om verschillende podia te betreden, om zo eveneens hun performanceskills te ontwikkelen. Tevens ontmoet je andere artiesten en makers, waardoor je een beginnend netwerk op kan bouwen.  

 

Ik nam deel aan het traject in Leeuwarden, met nog een aantal andere woordkunstenaars. Hierdoor ontwikkelde ik mij als woordkunstenaar, als schrijver, en als performer. 

FB_IMG_1666263651017 - Emily Wieland

Pauper Poëzie

Poster van het eerste evenement van Pauper poëzie op 14 april 2019. Poster is handgemaakt door Gabrielle Terpstra en mij.
 

Blijf op de hoogte van al het DBL nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en wordt maandelijks op de hoogte gebracht van alle producties en innovaties op het gebied van het gesproken woord.
Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 52 54 56 07

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community