Ilse Vos

Schrijven is de wortel van het web dat mijn passies met elkaar verbindt. Woorden zijn dragers van betekenis. Graag speel ik met deze betekenissen, en onderwijs ik anderen hetzelfde te doen. Vervormen van realistische dagelijkse zaken tot een nieuw abstract metaforisch beeld vind ik de leukste uitdaging. 

 

Wellicht is dit te abstract, bij deze de zakelijke versie: ik schrijf graag en geef les hierin(op basisscholen.) Schrijven doe ik autonoom maar ook in opdracht; voor video, bijeenkomst of kunstwerk. Zolang het me maar inspireren kan!

20221016_202647 - Ilse Vos

Mijn projecten

Wolkom Werom

Hoe bedank je Friese Olympische en Paralympische sporters voor hun deelname, inzet en doorzettingsvermogen in Tokyo? Velen van hen haalden medailles, maar állen toonden talent en doorzettingsvermogen om zo ver te komen. Ik mocht woorden geven aan dit gevoel van respect. Het gedicht ‘Wolkom werom’ droeg ik op aan alle Friese Olympiërs. In opdracht van Provincie Fryslân. 
 

Picture Poem

Gedicht als onderdeel van de Picture Poem “de stilte.” Een project van Johan van Ooijen in samenwerking met picture Poems.

IepenUp live

In de Stadskas van Explore the North festival. 

Blijf op de hoogte van al het DBL nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en wordt maandelijks op de hoogte gebracht van alle producties en innovaties op het gebied van het gesproken woord.
Contact

Info@dichterbijleeuwarden.nl
06 52 54 56 07

Dichter bij Leeuwarden wordt ondersteund door:

Gemeente Leeuwarden 
Explore the North 
Leeuwarden Unesco City of Literature 
Provincie Friesland

Word lid van DBL

Word onderdeel van onze community